(085) 066 7427 contact@agello.io
Iedereen kent wel het gevoel van eerste kennismakingen. Eerste kennismakingen vroeger op school, bij een nieuwe baan, maar ook eerste kennismakingen met nieuwe prospects. De kriebel in je buik van spanning gemixt met enthousiasme en motivatie omdat eerste kennismakingen ook staan voor het begin van iets nieuws. Afgelopen dinsdag, 10 oktober, had Agello een eerste kennismaking.
Agello was 10 oktober Gold Sponsor op het Red Hat Forum Benelux in Breda. Als start-up in de markt stond de dag ook geheel in het kader van kennismaken. Onder het thema #HI, my name is Agello maakten we kennis met 900+ bezoekers van het Forum. Het waren er veel! Het was gezellig, inspirerend en leerzaam.
Wij waren niet te missen in onze Agello shirts met de duidelijke aanwijzing op de achterkant om ons vooral aan te tikken als we even met de rug naar je toe stonden. Wij wilden je zeker niet missen. We waren overal, dankzij onze Agello ladies! Er waren Agello flyers, stickers, pennen en in de middag, voor de extra suger rush hadden we de Agello lollies en pepermuntjes. En on top of all was daar de groene Agello booth met een gemotiveerd en enthousiast team die stond te poppelen om nieuwe vrienden te maken.
Na een heerlijke lunch was het tijd voor de breakout sessies. Stuk voor stuk interessante sessies kwamen voorbij waaronder ook de breakout sessie van Building Blocks powered bij Agello. Merwin de Jongh, oprichter en CTO bij Building Blocks, vertelde zijn verhaal over de wereld van Data Science en waar deze samenkomt met een PaaS. (Heb je dit gemist? Houdt onze website en LinkedIn pagina binnenkort goed in de gaten, wij zullen deze sessie nog delen).
En toen was het 5 uur. Tijd voor de borrel! Er werd genetwerkt, de dag werd besproken en de voetjes mochten omhoog (en dat was zeker nodig) 😃
Als ik er een week later op terug kijk dan ben ik, als “aanvoerster” van het Forum Agello team, super trots op wat we hebben neergezet. Agello is geen onbekende meer voor de bezoekers van het forum en wij hebben ons eerste event overleeft als “the new guy on the block”.
Er zullen zeker nog veel kennismakingen volgen voor Agello. De eerste kennismaking was best een beetje spannend, maar uiteindelijk super leuk!
Heb jij nog geen kennis gemaakt met Agello? Wij zouden het erg leuk vinden…